Ungdomsbedrifter

Ungt Entreprenørskap i videregående skole

Entreprenørskap er en nasjonalt satsingsområde i utdanningen, og vi tilbyr ulike program for videregående skole. Det mest kjente er UNGDOMSBEDRIFT, i skoleåret 2003/2004 ble det registrert 1273 ungdomsbedrifter med totalt over 8000 ungdommer i Brønnøysundregistrene.

En ungdomsbe­drift er et foretak som etableres for et skoleår av elever med veiledning av lærere og andre fagfolk. Målet med denne opplæringen er at elevene skal få kunnskap om hva som kreves for etablering av en bedrift, ledelse, økonomi, markedsføring og produksjon.

Les om Ungt Entreprenørskap på UEs treffsted på nettet

Trenger du noe nytt som kan bidra til å friske opp hjemme hos deg? Da kan du ta kontakt med UB Dekor som produserer interiør og veggdekor.

Har du behov for et flott trebenk eller et nytt postkassestativ - er Multibygg UB rette adressen. Trenger du  hjelp til å profilere din bedrift slik at den blir lagt bedre merke til? Eller har du behov for  fototjenester – da tar du kontakt med Lunar UB. Navn og kontaktinfo finner du i oversikten nedenfor.

Stangnes videregående skole har i flere år gitt opplæringstilbud i entreprenørskap gjennom ungdomsbedrifter.