Ungdomsbedrifter

Ungt Entreprenørskap i videregående skole

Entreprenørskap er en nasjonalt satsingsområde i utdanningen, og vi tilbyr ulike program for videregående skole. Det mest kjente er UNGDOMSBEDRIFT, i skoleåret 2003/2004 ble det registrert 1273 ungdomsbedrifter med totalt over 8000 ungdommer i Brønnøysundregistrene.

En ungdomsbe­drift er et foretak som etableres for et skoleår av elever med veiledning av lærere og andre fagfolk. Målet med denne opplæringen er at elevene skal få kunnskap om hva som kreves for etablering av en bedrift, ledelse, økonomi, markedsføring og produksjon.

Les om Ungt Entreprenørskap på UEs treffsted på nettet

Trenger du å friske opp hjemmet ditt med tekst og bilder? Da kan du ta kontakt med STÆSJ UB. Har du behov for et portrett eller et familiebilde er kanskje F2.8 ub de de bør snakke med. Norgesglass er blitt til flotte glasslykter og kan bestilles hos UB Glasslyset. Utstyr og tilbehør til mobiltelefonen din kan du bestillle hos MLP UB – My Little Phoney.

ER du over 50 år og trenger et datakurs er Datatjeneter UB de du bør snakke med. Har du behov for en Ipad holder på barnevogna kan Walkpad ub hjelpe deg. Eller har du kanskje bare behov for å slappe av og få en deilig massasje eller ansiktsbehandling hos Nordlyset Spa?

Dersom dette er noe for deg- kontakt våre ungdomsbedrifter. Navn og kontaktinfo til finner du i oversikten nedenfor.

Stangnes videregående skole har i flere år gitt opplæringstilbud i entreprenørskap gjennom ungdomsbedrifter.