Kantina

Åpningstid

Mandag - Fredag

0855-1430

Kantina ved Stangnes vg. skole drives av Norges arktiske samskipnad. Skolens kantine har ca 200 sitteplasser. Kantine skal  alltid være et hyggelig samlingssted  for elever og ansatte . For å få dette til  er alle pliktig til å rydde og holde god orden.

UTVALG.

Vi som driver kantina har som målsetting å ha et bredt, variert og sunt vareutvalg i skolens kantine. Tilbudet varieres fra uke til uke. Har du forslag og ideer til sunne og næringsrike matretter, ta gjerne kontakt eller send oss dine tips og ideer på e-post.

Annet utvalg.

Kantina leverer også mat til møter, kurs, konferanser og andre slike anledninger. Vi har også en rikholdig cateringmeny som kan benyttes til alle typer selskap, både bursdager, barnedåp, konfirmasjon og lignende. Ta gjerne kontakt for nærmere info.

Utvalg og Menyer