Kantina

Åpningstid

Mandag - Fredag

0855-1430

Kantina ved Stangnes vg. skole drives av Studentsamskipnaden i Tromsø. Skolens kantine har ca 200 sitteplasser. Kantine skal  alltid være et hyggelig samlingssted  for elever og ansatte . For å få dette til  er alle pliktig til å rydde og holde god orden.

UTVALG.

Vi som driver kantina har som målsetting å ha et bredt, variert og sunt vareutvalg i skolens kantine. Tilbudet varieres fra uke til uke. Har du forslag og ideer til sunne og næringsrike matretter, ta gjerne kontakt eller send oss dine tips og ideer på e-post.

Salat bar.

Driftes tre til fire dager i uken (etter behov) og er åpen til kl 13.00.

Varmretter.

Det tilbys en dagens varmrett to ganger i uken. Kantina har forøvrig et større spekter av bestillings menyer, både varme lunsjretter, middagsretter, ungdomsmenyer og andre alternativer. Ta gjerne kontakt for nærmere info.

Annet utvalg.

Kantina leverer også mat til møter, kurs, konferanser og andre slike anledninger. Vi har også en rikholdig cateringmeny som kan benyttes til alle typer selskap, både bursdager, barnedåp, konfirmasjon og lignende. Ta gjerne kontakt for nærmere info.